Bloggen börjar

Fotograf: Kerstin Westeson Fotograf: Kerstin Westeson

Detta är mitt livs första blogginlägg, och jag vet inte om jag ska hålla en särdeles festlig eller saklig ton här. Det får bli nån slags mix tänker jag.

Jag håller i alla fall i skrivande stund på att bygga upp min hemsida med tillhörande webbutik. Det är mycket att tänka på förstås; fakta, formuleringar, rubriker och bilder. Jag hoppas kunna få upp sidan inom några dagar, men innan dess krävs det mera korrläsning och finslipning av texter.

Min fina kusin tillika fotograf Kerstin Westeson, (kolla in hennes bilder här), hjälper mig, med korrekturläsning, synpunkter, men framför allt de fina, riktiga, fotona (produktbilderna tar jag själv). Jag har också tidigare fått bildhjälp och uppmuntran av min fina, kära vän (även han en eminent fotograf) Björn Lundblad, vars verk du hittar här. Jag förklarar dem (och alla andra, familj och vänner, som uppmuntrar mig till att syssla med det här) härmed evig tacksamhet och kärlek.

Jag inser ju förstås att ingen kan komma åt att läsa det här, eftersom min sida inte är publicerad än. Men det är kanske lika bra att man gör sitt första blogginlägg lite i smyg.

Fridens liljor!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln