Verkstadsonsdag

Idag jobbar jag i min verkstad, något som jag känner mig väldigt lyckligt lottad över att kunna göra en vardag i veckan. Övriga vardagar har jag ett vanligt kontorsjobb, och då är jag hänvisad till att jobba i verkstan på kvällarna när barnen har somnat.

Igår fick jag lite förfrågningar om specialbeställningar, något som alltid är en kul utmaning.

En av förfrågningarna gällde ett par ekorrar, något jag inte testat förut, och idag på förmiddagen testade jag hur det skulle kunna bli.

Det är riktigt kul att testa nåt nytt, och det är inte alltid det blir som man tänkt sig, ekorren idag såg först ut som en tjock bäver, men slutresultatet blev riktigt bra tycker jag. På bilden ser ni ekorren medan den fortfarande är flera hundra grader varm, den kommer förstås ha mer ekorre-lika färger när den svalnat, och jag kommer förstås lägga upp en bild på det färdiga resultatet.

Det känns fantastiskt att få ett sånt gensvar nu när jag lagt upp min sida, och otroligt att så många gått in och gillat min facebooksida också!
Nu ska jag gå ut och ta en kopp kaffe i det soliga vädret.

Etiketter: specialbeställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln