Hålla andan

Kompisarna

Ikväll har jag tagit mig an några fler av mina beställningar. Det känns skönt att vara igång på riktigt, och det är jätteroligt att så många passat på att beställa under helgen när jag haft premiärrabatt - Tack alla!

Kvällens allra största utmaning var utan tvekan den ni ser på bilden här intill. Det kändes som om jag höll andan i tre kvart ungefär, innan jag kunde lägga pärlan i ugnen och andas ut. Som vanligt är jag ganska usel på att ta foton med min telefon - speciellt vid den här tiden på dygnet, men det får duga för nu.

Ja, nu vet jag vad jag ska göra under kvällarna framöver, och i synnerhet på onsdag då det är verkstad hela dagen.

Nu får det räcka för ikväll. Sov så gott!

Suddig pärla, tydlig bakgrund.
Suddig pärla, tydlig bakgrund.
Etiketter: specialbeställning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln