Verkstadsonsdag

Studentmössa Studentmössa

Onsdag betyder heldag i verkstan.

Onsdag betyder också att jag unnar mig en liten sovmorgon, till typ halv nio. Ljuvligt. Som småbarnsmorsa händer liksom inte det när övriga familjen är hemma. Så när jag vinkat av sambon och barnen på onsdagsmorgonen, kryper jag ner en liten stund till i sängen.

Sen är det full rulle.
Idag har jag gjort ett gäng nya pärlor, lite specialare och några gamla godingar. Sen har jag fotat lite nytt, och redigerat bilderna, inkluderat de från igår kväll.

Nu är webbutiken uppdaterad med lite nyheter. Bland annat det första armbandet i sortimentet, jag har ett par till varianter på gång också. Kommentera gärna här i bloggen vad ni tycker om nyheterna!

Jag har också lite påskartiklar i sortimentet, och det går att beställa dem den här veckan ut, om man vill hinna få dem innan påskhelgen.

Sen börjar jag känna att det närmar sig student-tider, och jag har därför lagt in små studentmössor i sortimentet.

Insidan av studentmössan
Armband med punsch-ugglor

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln