Tävling!

Hot fudge sundae finns i webbutiken Hot fudge sundae finns i webbutiken

Hemma hos oss har barnen alltid gillat att leka matlagning. Dottern, Cornelia, som nu ska fylla åtta, hade tidigt "Leila bakar" som bästa tv-program och hon fick av sin snälla morbror en köp-dvd med Leila. En kär klenod som verkligen gick varm här hemma. Vi har mängder med lek-mat och en fin lekstuga med ett välutrustat kök. Sonen, Elliot, som fyller fyra i sommar har samma intresse, och vi blir ofta bjudna på den ena smarrigheten efter den andra.
I helgen var han bjuden på kalas till bästisen som önskade sig nåt med flygplan. Men Elliot hade valt en korg med en massa kul matlagningsgrejor och plastdelikatesser, och den blev väldigt väl mottagen.

Jag tycker också att det är kul med låtsasmat. Jag har väl gjort min beskärda del i cernitlera och likande, men också en hel del i glas. Jag googlar fram mycket bilder för att ha som förlagor när jag sitter och jobbar i verkstan. På webben finns det oändligt med inspiration och information. Det finns till exempel fantastiska glas-bär, allt från jordgubbar och hallon till helt naturtrogna hjortron och vinbärsklasar.

Så nu till en tävling som kommer att hålla på fram till och med 31 maj:
Kom med förslag på vad jag skulle kunna göra i glas (det kan förstås vara både mat och annat). Av de tävlingsbidrag som resulterar i en ny artikel i mitt sortiment, utser jag fem vinnare som får sitt smyckesförslag som pris. Alla deltagande förslag kan dock komma att dyka upp i sortimentet så småningom. Skicka ditt tävlingsbidrag via tävlingssidan.

Etiketter: tävling!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln