Äntligen lite nyheter i butiken

Det var ett tag sedan sist, men nu kände jag att det var dags att skriva.
Under veckan som gått har jag tillbringat en hel del kvällstid och som vanligt hela onsdagen i verkstaden. Så äntligen finns det nu lite nyheter i butiken. En personlig favorit är vampyr-grodan här intill på bilden. Han är kanske mer söt än läskig, men han gör sitt bästa med sina svarta naglar, vingar, röda ögon och huggtänder.


Häromdagen så fick jag det lite uppsnoffsat i min verkstad. Jag fick lite fler fack att sortera in mina glaspinnar i. Så väldans, väldans fint blev det, och jag som gillar att sortera saker är så himla nöjd och lycklig. Jag hade ett gäng kartonger med glasfärger som inte fått plats tidigare, men nu är de bortstädade.

Det är också väldigt roligt att så många är med och tävlar. Det kommer in jättemånga roliga bidrag. Du som missat tävlingen hittar den här. Den pågår till 31 maj.

Etiketter: nyheter tävling!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln