Onsdag i verkstan

Jag håller för fullt på med förberedelser inför att jag ska stå på Malmköpings gammeldags marknad 24 maj. En trivsam tillställning som jag varit med på en gång tidigare ihop med Mia på 2 Stenar.
Mia, som säljer allt du kan behöva för att tillverka smycken, hade skapat en mängd fina alster, och jag som var helt färsk på smyckesbiten, fick haka på och hyra in mig på hennes bord. Det var jättetrevligt och jag fick faktiskt litegrann sålt också medan övriga familjen gjorde stan och umgicks med vänner som bor utanför Malmköping.
I år ska jag ha ett eget stånd med mina smycken, och nu håller jag på och jobbar upp ett representativt lager att ha med mig.


Jag har lite nytt att komma med också, en ny grodart som jag tycker blev riktigt söt, och lite annat smått och gott så som kulorna här intill.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln