Länge sen ...

När jag ser tillbaka på sommaren som gått så får jag ju erkänna att jag inte tillbringat så mycket tid i min verkstad som jag borde gjort, men det vackra vädret har lockat ut mig ur min källare. Jag och familjen har haft en härlig sommar med mycket sol och bad. (Och en sväng till Ullared - förstås.)

Som vanligt jobbar jag på en massa nyheter, bland annat har jag lite scout-relaterade artiklar på G. En detalj från en av dem ser du på bilden, mer om det längre fram i höst.

Men tävlingen, då?
Jag vet att många av er undrar över vilka som vunnit i tävlingen från försommaren. Det har kommit in väldigt många tävlingsbidrag, som jag tackar ödmjukast för, och den långa listan är i stort sett genomgången nu. Det har kommit fantastiska förslag, som jag gärna skulle ha i sortimentet, och under kvällar och helger har jag testat nästan alla för att se vilka som är genomförbara. Jag planerar att kunna publicera vinnarna under veckan.

Under tiden får ni gå in och kika på några nyheter jag lagt upp i butiken!

- Fridens Liljor!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln