Fifty shades of banangult ...

Det här med att beställa glas är kul, som att gå in i en godisaffär med hundratals varianter. Det finns så många nyanser av färger att välja mellan, och det är inte alltid helt enkelt att hitta rätt. 

Jag har funderat ett tag på att göra bananer. Jag tog en paus från tävlingsbidragen, för att testa.
Det visade sig vara lättare sagt än gjort, färgmässigt, och jag har gjort flera försök för att hitta rätt nyanser. En del gult glas drar lätt åt orange och det vill jag ju inte ha på bananer. Många färger ser olika ut beroende på om glaset är varmt eller kallt. Röda färger blir kolsvarta och går tillbaka till rött när de svalnar. Gult drar mot rött och man kan bara hålla tummarna för att de ser fina ut när de kommit ut ur ugnen. Jag hoppas få till en naturtrogen look, så att jag kan börja sälja frukt i butiken så fort som möjligt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina » Sverige - Vi har ett resultat!:  ”Åh... Va fina!!!! Jag vill ha allihop!!! Men helst en sjusovare i orange eller b..”

  • Björn » Verkstadsonsdag:  ”Tack för fika o supergoda kardemummamuffinsar!!! :o) Vilken härlig bild!!! Brin..”

  • Ulla Åkrström » Tävling!:  ”Jag tycker du skall göra små kutar Lycka till”

  • Cissi » Kvällsjobb:  ”Så mysigt du har det. Jättekul att få följa dina inlägg och se hur idéer blir ti..”

  • Eva Malmström » Verkstadsonsdag:  ”Hej! Vilka fina grejer du gör! Jag vill gärna köpa ett grodsmycke av dig. Nu bef..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln